12.12.2012
Uspješne priče Zovko Mobility programa

Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mjesto, jer samo zadovoljan klijent je stalan klijent. U nastavku Vam prenosimo neka od pozitivnih iskustava naših klijenata

23.07.2012
Zovko Mobility - pomoć na cesti

Kompanije ZOVKO i PGM potpisale su 13. 12. 2010. godine ugovor o organiziranju i realiziranju ZOVKO Mobility programa pomoći na cesti.

Sponzorstva i donacije

ZOVKO Osiguranje kao društveno odgovorna kompanija već duži niz godina svojim sponzorstvima i donacijama aktivno sudjeluje u okruženju u kojem radi. Podupire projekte posebno iz područja sporta, jer joj je želja i namjera da se pomogne razvoj projekata koji su vezani za dobrobit mladih u svrhu njihovog zdravog načina života.

Zovko Osiguranje redovno sponzorira:

Nogometni klub i Školu Zovko Osiguranje Žepče.

Tamo gdje djeluje ZOVKO Osiguranje razni sportski klubovi dobivaju kratkoročne donacije i sponzorstva:

Eko Rafting Klub Žepče

NK Husinski Rudar

Nogometni Klub Kiseljak

Ženski Odbojkaški Klub Bihać

Sportski Savez Općine Žepče

Kuglaški Klub Zrinski - Ljubače

KK Gradina Srebrenik

NK Natron Maglaj

OKK Sloboda Tuzla

Teniski Klub Podgrađe Uskoplje

NK Ecos Vitez

Karate Savez Federacije BIH

Prilikom donošenja odluka o davanju sponzorstava i donacija ZOVKO Osiguranje se uvijek rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva, a posebno mladih.