12.12.2012
Uspješne priče Zovko Mobility programa

Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mjesto, jer samo zadovoljan klijent je stalan klijent. U nastavku Vam prenosimo neka od pozitivnih iskustava naših klijenata

23.07.2012
Zovko Mobility - pomoć na cesti

Kompanije ZOVKO i PGM potpisale su 13. 12. 2010. godine ugovor o organiziranju i realiziranju ZOVKO Mobility programa pomoći na cesti.

 

O nama

ZOVKO Grupa posjeduje dugogodišnju tradiciju u poslovanju na području Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući snažnom razvoju u posljednjih 20 godina, čiji temelji su izgrađeni na djelatnostima uvoza i distribucije nafte, danas Zovko grupa objedinjuje više kompanija koje pružaju široku i raznovrsnu lepezu usluga.

Zovko Oil, Zovko Osiguranje i Zovko Auto konstantno ostvaruju značajne rezultate u svojoj djelatnosti, a zahvaljujući tome stvorene su nove vrijednosti – novi objekti i nova radna mjesta.

Uspjeh Zovko grupe je baziran na radu i zalaganju uposlenika koji su kompaniju učinili jednim od najpoznatijih brendova u regiji.

Stalna ulaganja u povećanje kapitala društva, strateški planirani razvoj, ali i stalno ulaganje  u edukaciju i usavršavanje kadrova rezultira kontinuiranim napretkom kompletne grupacije.